Automatische inrijpoort

automatische inrijpoort Door technische innovatie wordt ons leven steeds makkelijker. Zo ook op het gebied van poorten. Voor een mooie automatische inrijpoort bent u bij Bervos en Kemkam Hekwerk aan het juiste adres! Een automatische inrijpoort heeft veel voordelen. Het is erg gemakkelijk om uw poort op afstand te openen als u visite verwacht. Bovendien is het erg veilig: omdat een motor erg lastig te forceren is, houdt een automatische inrijpoort inbrekers buiten de deur. Kortom: genoeg redenen om een automatische inrijpoort te laten monteren!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een automatische inrijpoort?

Voor het maken van een automatische inrijpoort zijn er verschillende motoren beschikbaar. Welke motor het best bij u en uw (al bestaande) inrijpoort past, hangt af van het type poort en de afmetingen. Speciaal voor u zetten wij de soorten motoren op een rijtje:

  • Basismotor: deze motor wordt aan de binnenzijde van de poort gehangen. Een voorwaarde is wel dat de palen van de poort maximaal 20 centimeter breed zijn;
  • Ondergrondse motor: deze motor wordt onder de bestrating geplaatst en vervolgens afgedekt met een ijzeren plaat. Deze ijzeren plaat kan in de kleur van uw poort worden gelakt, zodat de plaat nauwelijks nog opvalt. Zo vormt het één mooi geheel.
  • Knikarmmotor: als de palen van uw poort breder dan 20 centimeter zijn, is de knikarmmotor geschikter. Op de binnenkant van de paal wordt de motor geplaatst die met een knikarm verbonden is met de deur. Door de drie scharnieren opent de poort;

Soort automatische inrijpoort: draaipoort of schuifpoort?

Zowel draaipoorten als schuifpoorten kunnen geautomatiseerd worden. Of uw draaipoort enkel- of dubbeldeurs is, het aanbrengen van een motor is eenvoudiger en goedkoper dan op een schuifpoort. Bij een schuifpoort wordt aan elke deur een motor bevestigd. De automatische schuifpoort moet aan een aantal wettelijke eisen voldoen en daarom is het belangrijk dat u het werk overlaat aan een specialist. Wij helpen graag bij het automatiseren van uw schuifpoort. Neem dus contact met ons op en we zullen u alle mogelijkheden laten zien op het gebied van automatische inrijpoorten.

Meer informatie over automatische inrijpoort?

Bent u geïnteresseerd in een automatische inrijpoort en bent u benieuwd naar de exacte prijs? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden, uw wensen, uw budget en de uiteindelijke prijs en de offerte samenstellen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht