Balkonhekwerk

balkonhekwerkWilt u graag ’s zomers genieten van de warme avonden op uw balkon, maar heeft u nog geen hekwerk? Het is wel belangrijk dat u dit doet, met name om uw veiligheid te bevorderen. Vooral de kwaliteit van het hekwerk is belangrijk en dient aan een aantal eisen voor balkon hekwerken te voldoen. Bij Bervos en Kemkam bent u aan het juiste adres voor balkonhekwerk dat niet alleen van goede kwaliteit is en aan alle eisen voldoet, maar dat ook nog eens erg mooi is en goed is voor de portemonnee.

Voorschriften van balkonhekwerk

Een balkonhekwerk biedt in de eerste plaats veiligheid. Om uw veiligheid te waarborgen moet het balkonhekwerk aan een aantal wettelijke eisen en voorschriften voldoen:

  • De minimale hoogte van een balkon hekwerk is 1 meter, als de afstand tot de grond naar het balkon minder dan 13 meter is;
  • De minimale hoogte van een balkon hekwerk is 1,20 meter als de afstand van de grond tot aan het balkon meer dan 13 meter is;
  • De afstand tussen de spijlen mogen in de hoogte en breedte samen niet meer dan 110 cm zijn. Als u een spijlenhekwerk heeft van bijvoorbeeld 100 cm hoog, mag de afstand tussen de spijlen dus niet meer dan 10 cm zijn.

Mogelijkheden balkonhekwerk

Er zijn veel opties mogelijk bij het ontwerpen van balkon hekwerk. Het is dan ook erg geschikt voor maatwerk. Bij het ontwerpen van uw balkonhekwerk houden we altijd rekening met uw wensen en uw budget. Het hekwerk is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en stijlen. Landelijk, modern of design: bij Bervos en Kemkam kunt u voor alle stijlen terecht.

Het balkonhekwerk wordt in onze eigen werkplaats ambachtelijk gemaakt. Bij balkon hekwerk is het van belang dat de montage gedaan wordt door een specialist op het gebied van balkon hekwerk. Ook voor de montage van uw balkonhekwerk bent u bij Bervos en Kemkam aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, deskundige kennis en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw balkon hekwerk binnen de kortste keren is gemonteerd.

Meer informatie over balkonhekwerk?

Bent u geïnteresseerd in ons balkonhekwerk en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen u graag alles uit op het gebied van balkonhekwerk. Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw balkon hekwerk kunnen betekenen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht