Elektrische inrijpoort

elektrische inrijpoortGemak dient de mens. Wat zou het makkelijk zijn als uw toegangspoort elektrisch bediend zou kunnen worden! Voor een mooie elektrische inrijpoorten bent u bij Bervos en Kemkam Hekwerk aan het juiste adres! Een elektrische inrijpoort is een poort die automatisch opent en sluit door middel van een handzender, telefoon of een intercom. U kunt een geheel nieuwe inrijpoort laten monteren, maar ook van uw normale inrijpoort kunt u binnen de kortste keren een elektrische inrijpoort maken.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een elektrische inrijpoort?

Voor het maken van een elektrische inrijpoort zijn er verschillende motoren beschikbaar. Welke motor het best bij u en uw (al bestaande) inrijpoort past, hangt af van het type poort en de afmetingen. Speciaal voor u zetten wij de soorten motoren op een rijtje:

  • Basismotor: deze simpele motor is een spindelmotor of lineaire motor. Deze motor wordt aan de binnenzijde van de poort gehangen. Een voorwaarde is wel dat de palen van de poort maximaal 20 centimeter breed zijn;
  • Knikarmmotor: als de palen van uw poort breder dan 20 centimeter zijn, is de knikarmmotor geschikter. Op de binnenkant van de paal wordt de knikarmmotor geplaatst die ment een knikarm verbonden is met de deur. Door de drie scharnieren opent de poort;
  • Ondergrondse motor: deze motor wordt onder de bestrating geplaatst en vervolgens afgedekt met een ijzeren plaat. Deze ijzeren plaat kan in de kleur van uw poort worden gelakt, zodat de plaat nauwelijks nog opvalt. Zo vormt het één mooi geheel.

Voordelen elektrische inrijpoort

Er zitten vele voordelen van een inrijpoort. Bij slecht weer hoeft u bijvoorbeeld uw auto niet uit om de poort te openen. Als er visite komt, kunt u de poort op afstand openen. Daarnaast is een elektrische inrijpoort een stuk veiliger. Via de intercom kunt u zien wie er voor uw poort staat en deze dan wel of niet openen. Elektrische poorten zijn haast niet te ontgrendelen, omdat het forceren van de motor erg lastig is. Het houdt dus ook nog eens inbrekers buiten de deur.

Meer informatie over elektrische inrijpoort?

Bent u geïnteresseerd in een elektrische inrijpoort en bent u benieuwd naar de exacte prijs? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden, uw wensen, uw budget en de uiteindelijke prijs en de offerte samenstellen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht