Elektrische inrijpoort

elektrische inrijpoortGemak dient de mens. Wat zou het makkelijk zijn als uw toegangspoort op afstand bediend zou kunnen worden! Voor een mooie elektrische inrijpoort bent u bij Bervos en Kemkam Hekwerk aan het juiste adres! U kunt een geheel nieuwe inrijpoort laten monteren, maar ook van uw normale inrijpoort kunt u een elektrische inrijpoort maken.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een elektrische inrijpoort?

Voor het maken van een elektrische inrijpoort zijn er verschillende motoren beschikbaar. Welke motor het best bij u en uw (al bestaande) inrijpoort past, hangt af van het type poort en de afmetingen.

Speciaal voor u zetten wij de soorten motoren op een rijtje:

  • Lineaire aandrijving: deze aandrijving is er in twee soorten, met spindel of hydraulisch. Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht is deze vaak prima toe te passen, zeker in bestaande situaties. De palen mogen bij deze automatisering niet te dik zijn.
  • Knikarm motor: als de palen van uw poort breder dan 20 centimeter zijn, is de knikarmmotor geschikter. Op de binnenkant van de paal wordt de motor geplaatst die met een knikarm verbonden is met de poort.
  • Ondergrondse motor: een mooie chique oplossing, bij nieuwbouw vrijwel altijd toegepast. De motor wordt in een bak onder de grond geplaatst en vervolgens afgedekt met een roestvrij stalen plaat. Deze plaat kan in de kleur van uw poort worden gelakt, zodat de plaat nauwelijks nog opvalt. Ook deze is verkrijgbaar in een mechanische en hydraulische uitvoering.

Voordelen elektrische inrijpoort

Er zitten vele voordelen van een inrijpoort. De belangrijkste, gemak! Bij slecht weer hoeft u bijvoorbeeld uw auto niet uit om de poort te openen. Als er visite komt, kunt u de poort op afstand openen. Daarnaast is een elektrische inrijpoort een stuk veiliger. De praktijk wijst uit dat een geautomatiseerde poort vaker dicht gaat dan een handbediende poort. Via de intercom kunt u zien wie er voor uw poort staat en deze dan wel of niet openen. Elektrische poorten zijn haast niet te ontgrendelen, omdat het forceren van de motor erg lastig is. Het houdt dus ook nog eens inbrekers buiten de deur.

Bediening

Uiteraard verzorgen wij ook de bediening. Standaard is te poort te openen met een handzender. Daarnaast is bediening mogelijk via een codepaneel, intercom of uw mobiele telefoon. Nodig ons uit voor een gedetailleerde uitleg over deze producten.

Meer informatie over elektrische inrijpoort?

Bent u geïnteresseerd in een elektrische inrijpoort en bent u benieuwd naar de exacte prijs? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden, uw wensen, uw budget en de uiteindelijke prijs en de offerte samenstellen.

Contactformulier


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht