Hekwerk in Tienhoven bij Bervos & Kemkam Hekwerk geheel naar uw wens!

Ons bedrijf Bervos & Kemkam Hekwerk is sinds bijna 10 jaar een ervaren smeedbedrijf. Voor een nieuw hekwerk in Tienhoven staat Bervos & Kemkam Hekwerk voor u klaar. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor andere smeedijzeren bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten van een hekwerk. Bent u opzoek naar een hekwerk in Tienhoven dan heeft u bij ons keuze uit een sierhekwerk, toegangspoort of een balkonhekwerk. Wanneer u informatie wilt kunt u contact opnemen met Bervos & Kemkam Hekwerk. Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek? Wij maken vrijblijvend een offerte.

Sierhekwerk …bervos-kemkam-hek-op-muur-2

Een van de soorten van een hekwerk in Tienhoven dat wij aanbieden is het sierherwerk. Dit hekwerk is geschikt als afscheiding voor huis of tuin, maar is ook erg mooi als decoratie. Sierhekwerken zijn een echt sieraad voor uw woning. Wanneer u kiest voor een hekwerk in Tienhoven van Bervos & Kemkam Hekwerk, ontwerpen en smeden wij deze naar uw keuze. Of u nu een landelijke uitstraling of juist een moderne uitstraling wilt, wij houden rekening met al uw wensen. Bervos & Kemkam Hekwerk staat bekend om het goede advies en een zeer goede service. Voor vragen of enige problemen op het gebied van een hekwerk kunt u altijd bij ons terecht.

Hoge kwaliteit!

Voor Bervos & Kemkam Hekwerk is de kwaliteit van een hekwerk erg belangrijk. Daarom maken wij alleen gebruik van hoogwaardig materiaal. Ook worden de hekwerken verzinkt. Dit zorgt ervoor dat het wordt beschermd tegenweersinvloeden. Bent u geïnteresseerd in een hekwerk in Tienhoven ? Maak dan een afspraak! Bervos & Kemkam Hekwerk werkt onder andere in de omgeving van Loosdrecht, Gouda, Loenen a/d Vecht en in Utrecht.

Hekwerk in Tienhoven nodig? Neem contact op met Bervos & Kemkam Hekwerk!

Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0348 – 443179 of u kunt het contact formulier invullen.

  Naam

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Onderwerp

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring

  Uw bericht / Offerte aanvraag