Inrijpoort in Amstelveen nodig? Bervos & Kemkam Hekwerk maakt een ontwerp met al uw wensen.

Bervos & Kemkam Hekwerk metaalbewerking is al bijna 10 jaar gespecialiseerd in alle soorten metaalbewerkingen zoals het maken van een sierhekwerk of een inrijpoort in Amstelveen . Als u speciale wensen heeft met betrekking op staal zoals een inrijpoort in Amstelveen kunt u bij ons terecht. Wij maken een ontwerp met uw wensen en voeren dit uit na uw goedkeuring.

Inrijpoort van hoge kwaliteit!bervos-kemkam-900-de-Wit-8

Bervos & Kemkam Hekwerk maakt een inrijpoort in Amstelveen op ambachtelijke wijze. Wij maken alleen gebruik van goed materiaal zodat de kwaliteit goed is. Een inrijpoort is niet alleen functioneel, maar het is ook gelijk een mooie decoratie voor uw tuin of huis. Daarnaast zorgt een inrijpoort in Amstelveen voor een veilig gevoel en is makkelijk te onderhouden. Toegangspoorten maken wij geheel volgens uw smaak en wat het beste bij uw woning past. Klassiek, modern of een design uitstraling behoren tot de mogelijkheden. Wij ontwerpen samen met u een heel persoonlijke poort.

Automatisering

Een inrijpoort in Amstelveen leveren wij met fundering en eventuele bekabeling. U kunt kiezen voor gemetselde penanten, waarbij wij het metselwerk verzorgen. Ook kunnen wij voor een goede automatisering zorgen waarmee u uw poort kunt bedienen en eventueel een intercomsysteem. Kortom, wij verzorgen het complete plaatje en u heeft er geen omkijken naar!

Inrijpoort van Bervos & Kemkam Hekwerk van een zeer goede kwaliteit!

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Van Teylingenweg 153 te Kamerik. Wij werken echter ook op locatie. Als u ons wilt bezoeken, kunt u het beste een afspraak maken om zeker te zijn dat er iemand aanwezig is die u te woord kan staan. Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0348 – 443179 of u kunt het contact formulier invullen.

  Naam

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Onderwerp

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring

  Uw bericht / Offerte aanvraag