Schadeherstel draaipoort

Heeft u een draaipoort en is deze beschadigd ? Neem dan nu contact op met Bervos & Kemkam Herkwerk. Wij kunnen allerlei soorten beschadigingen voor u herstellen. De reparatie zullen wij zo snel mogelijk uitvoeren. Zo heeft u zo snel mogelijk weer een uitstekend functionerende draaipoort. Kortom, bij schade kiest u voor de service schadeherstel draaipoort van Bervos & Kemkam.

Uw draaipoort weer zo goed als nieuw!Schadeherstel draaipoort

Als uw draaipoort kapot of beschadigd is, bent u bij Bervos & Kemkam aan het juiste adres. Wij kunnen allerlei soorten schades voor u herstellen. U wilt natuurlijk niet te lang zonder een goed werkende poort zitten. De schade kan op allerlei plaatsen zijn. Zo kunnen de scharnieren schade hebben opgelopen. Ook kan de schade zijn aan een van de poortvleugels of de sluiting. Voor al deze problemen hebben wij een oplossing. In onze jaren ervaring hebben wij allerlei situaties gezien. Hierdoor hebben wij allerlei oplossingen voor diverse problemen gevonden.

Waarom schadeherstel draaipoort van Bervos & Kemkam ?

Bervos & Kemkam Hekwerk is al ruim 10 jaar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van smeedijzer. Hierdoor kunnen wij u uitgebreid van dienst zijn. Naast schadeherstel kunt u bij ons ook terecht voor het maken en plaatsen van al uw hekwerken. In onze eigen werkplaats vervaardigen wij alles voor u. Ook zijn al onze onderdelen maken wij voor u op maat.

Benieuwd naar onze service schadeherstel draaipoort ?

Bij interesse kunt u direct een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie over een van onze producten of diensten kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons te bellen(0348 44 31 79 of 06 50 62 35 64) of te mailen(info@bervos-kemkam.nl). Als ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.

  Naam

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Onderwerp

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring

  Uw bericht / Offerte aanvraag