Schadeherstel inrijpoort

Is uw inrijpoort beschadigd ? Geen probleem, door de schadeherstel inrijpoort van Bervos & Kemkam Hekwerk is uw poort binnen enkele tijd weer zo goed als nieuw! Wat de schade ook is, wij lossen het binnen enkele tijd voor u op. Zo kunt u weer van een uitstekend werkende inrijpoort gebruik maken.

Uw poort weer zo goed als nieuw!Schadeherstel inrijpoort

Door een inrijpoort wordt natuurlijk regelmatig met allerlei auto’s doorheen gereden. Hierdoor kan de poort een keer beschadigen. Om de poort dan weer zo goed mogelijk zijn werk te laten doen of zijn uitstraling niet te laten verliezen, kunt u ervoor kiezen om deze te laten repareren. Door de service schadeherstel inrijpoort van Bervos & Kemkam Hekwerk hoeft u geen nieuw bedrijf te zoeken die u hiervoor van dienst kan zijn.

Schade bij inrijpoorten

Er kunnen verschillende elementen van uw inrijpoort schade hebben. Als u een geautomatiseerde inrijpoort heeft kan het zijn dat er na een verloop van tijd een onderdeel beschadigd is geraakt. Door het gebruik kan het ook zijn dat er aan een onderdeel van het hek zelf schade is. Wat het probleem ook is, u kunt bij ons terecht voor de service schadeherstel inrijpoort.

Benieuwd naar onze service schadeherstel inrijpoort ?

Bij interesse kunt u direct een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie over een van onze producten of diensten kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons te bellen(0348 44 31 79 of 06 50 62 35 64) of te mailen(info@bervos-kemkam.nl). Als ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.

  Naam

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Onderwerp  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring

  Uw bericht / Offerte aanvraag