Schuifpoort Amstelveen

Voor een schuifpoort Amstelveen moet u bij Bervos & Kemkam Hekwerk zijn. Wij zijn een bedrijf dat al ruim 10 jaar gespecialiseerd is in metaalbewerking. Een schuifpoort Amstelveen biedt u veiligheid en een mooie uitstraling tegelijk. Naast een schuifpoort Amstelveen kunt u ook terecht bij ons voor sierpoorten, vleugelpoorten, looppoorten en balkonhekwerk.

Automatische schuifpoorten van Bervos & Kemkam HekwerkSchuifpoort Amstelveen

Bervos & Kemkam hekwerk is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in metaalbewerking. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan bij het plaatsen en maken van o.a. een schuifpoort Amstelveen . Wij kunnen al uw wensen verwerken tot een poort van uitstekende kwaliteit. Schuifpoorten zijn geautomatiseerde hekken. Bij hekken kan de automatisering op twee manieren worden verwerkt, boven- en ondergronds. Als dit ondergronds mogelijk is, wordt de aandrijving vrijwel onzichtbaar weggewerkt en geheel netjes afgewerkt.

Hoge kwaliteit schuifpoort Amstelveen

Wilt u een passende poort bij uw huis laten plaatsen ? Dan is de stijl erg belangrijk om het een passend geheel te laten worden. Zo kunnen wij romantische, moderne of klassieke poorten maken. Wij maken allerlei poorten naar uw wens en plaatsen deze vakkundig. De materialen die wij gebruiken zijn enkel van uitstekende kwaliteit. Als u ons ontwerp van een schuifpoort Amstelveen heeft goedgekeurd, wordt deze door ons in de werkplaats op maat gemaakt en vervaardigd. Alle werkzaamheden rondom het plaatsen van het hek wordt door onze medewerkers uitgevoerd. Zij werken alles netjes af en laten het uiteraard opgeruimd achter.

Wilt u ook een schuifpoort Amstelveen van Bervos & Kemkam Herkwerk ?

Voor vragen en/of meer informatie over onze service en producten kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 44 31 79 en 06 50 62 35 64 of te mailen naar info@bervos-kemkam.nl. U kunt overigens ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.Bij interesse kunt u direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Naam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail

OnderwerpIk ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring

Uw bericht / Offerte aanvraag